Formular de Inscriere Congres CNFR 2021

După înregistrarea online, dacă aţi optat pentru plata prin transfer bancar, vă rugăm să transmiteţi pe e-mail copia ordinului de plată care atestă efectuarea plăţii taxei de înregistrare. Organizatorii vă mulţumesc anticipat pentru completarea cât mai detaliată a coordonatelor proprii care facilitează comunicarea privind congresul naţional de farmacie din romania, ediţia a XVIII-a.

1Participanti

Date de contact Participant 1

Taxa de inregistrare pentru Participant 1

Toate taxele de înregistrare includ TVA 19%.

Upload documente Studenti Participant 1

Vă rugăm să încărcaţi copia actului ce dovedeşte apartenenţa la una din categoriile de mai sus (ex.: copia carnetului de medic rezident)


Adauga inca un participant

Prin acest formular se pot inregistra simultan maxim 5 particpanti. Va fi emisa o singura factura ce cuprinde taxele de inregistrare pentru fiecare participant. Pentru inregistrarea mai multor participanti va rugam sa ne cotactati.


2Emitere factura


Factură pe:

3Responsabilitate


4Modalitate de plata


Plata se va efectua în Lei de la orice banca comercială autorizată, pe baza Notei de Plata pe care o veti primii pe mail. O copie a documentului de plată cu ştampila băncii plătitoare va fi remisă companiei Pharma Business Services Srl pe email la adresa contact@cnfr2020.ro.

Coordonate bancare

Beneficiar: PHARMA BUSINESS SERVICES SRL
Str. Radu Beller nr. 8, Bl. 22, Sc. A, Et. 2, Ap.5, Sector 1, Bucuresti
CIF: RO31140462
Nr. Registrul Comertului: J40/870/2013
RO 62 INGB 0000 9999 0484 0386 ING BANK – Sucursala Aviatiei

Spezele bancare sunt în sarcina expeditorului şi vor fi plătite la achitarea taxei de înregistrare. Vă rugăm să nu uitaţi să precizaţi pe documentele de plată NUMELE PARTICIPANTULUI şi CNFR2020.

Logo Plata Online

După finalizarea formularului veţi fi redirecţionat automat către site-ul specializat pentru completarea coordonatelor de card şi efectuarea plăţii.


5Trimitere

VA RUGAM SA VA ASIGURATI CA TOATE CAMPURILE SUNT COMPLETATE CORECT!© 2022 CNFR Online. Solutie web oferita de IT Genetics SRL.